Huren in andere gemeentes

Woning in Zicht verzamelt sociale huurwoningen in Midden-Brabant

Hilvarenbeek, Dongen en Moergestel: stuk voor stuk gezellige dorpen in Midden-Brabant waar het heerlijk wonen is. Zoek je een sociale huurwoning in het zuiden van Nederland? Woning in Zicht verzamelt het aanbod van de woningcorporaties WonenBreburg, TIWOS, TBV, Leystromen en Cascade. Dat maakt jouw zoektocht een stukje makkelijker. Schrijf je in en vind jouw huurwoning in Midden-Brabant.

Ik wil meer weten

Huurwoning in Hilvarenbeek

Hilvarenbeek is het perfecte dorp om een huurwoning te huren als gezin. Je zit hier namelijk op loopafstand van Safaripark Beekse Bergen en Speelland Beekse Bergen. Jong en oud bewonderen hier de wilde dieren. In de grote speeltuin beleef je als familie een actieve dag in de klimrekken en het water. Kom na alle pret bij op één van de gezellige terrassen van het Vrijthof.  

Een woning huren in Baarle-Nassau

Een stukje Nederland en een stukje België: dat is het dorp Baarle-Nassau. Op verschillende plekken is de grens zichtbaar op de grond. En er zijn zelfs twee burgemeesters, twee scholen en twee postkantoren. In het centrum vind je alle winkels en verschillende restaurants. Zoek je liever de rustige natuur op, dan kun je de prachtige omgeving van het dorp in. Trek bijvoorbeeld met de fiets richting het groene grensgebied met België of ga naar één van de omliggende dorpen of steden.  

Een woning huren in Dongen

Wie Dongen zegt, zegt zwembad De Vennen. Je vindt hier voldoende waterpret: roetsj van een van de waterglijbanen af, neem een duik in het buitenzwembad of kom even bij op je handdoek op het veld. In het centrum van Dongen vind je alle benodigdheden: winkels voor je dagelijkse boodschappen, restaurants voor een avondje uit. En het natuurgebied De Bergen voor een fijne wandeling.  
 

Hoe kan ik een woning zoeken bij Woning in Zicht? 
Op onze website zie je rechtsboven de knop ‘inschrijven'. Klik hierop en geef je gegevens door. Hier geef je onder andere je verzamelinkomen aan. Ook maak je een zoekprofiel aan met daarin jouw voorkeuren. Heb je je alles doorgegeven, dan kan jouw zoektocht naar een huurwoning beginnen.    


Een woning huren in Gilze-Rijen

Gilze en Rijen zijn twee aparte dorpen die samen één gemeente vormen. De dorpen zijn zo'n zeven kilometer van elkaar gescheiden. Rijen is een goede keuze wanneer je regelmatig het openbaar vervoer gebruikt, omdat het treinstation hier ligt. Geniet je liever van een rustige omgeving, dan is een huurwoning in Gilze zeker iets voor jou. Je vindt hier onder andere het natuurgebied Klein Zwitserland. In beide dorpen zijn volop winkels, restaurants en sportclubs aanwezig.  

Een woning huren in Moergestel

Als jij fan van de natuur bent, dan zit je goed in Moergestel. Het natuurgebied Moergestels Broek leent zich perfect om de bossen in te gaan. Vergeet vooral je stevige schoenen niet in dit drassige grasland. Voor je dagelijkse benodigdheden hoef je in Moergestel niet ver te zoeken. In het centrum zijn verschillende speciaalzaken, supermarkten en restaurants.

Ga op zoek naar jouw nieuwe huurwoning in Midden-Brabant.