Huren in Goirle

Een huurwoning in Goirle: dit is waarom

In de Brabantse gemeente Goirle is het heerlijk wonen. De rust van de natuur en levendigheid van het centrum maken het een fijne thuisplek. Woning in Zicht toont het aanbod in Goirle van de woningcorporatie Leystromen. Ook plaatsen wij huizen en appartementen in andere steden en dorpen in Midden-Brabant. Een soort Funda dus, maar dan voor sociale huurwoningen. Schrijf je in bij Woning in Zicht en start jouw zoektocht.    

Schrijf je in  

Goirle of toch Tilburg?

Goirle is net een kleine versie van Tilburg: niet alleen hebben de steden het textielverleden gemeen, ook de Brabantse gezelligheid vind je er volop terug. Het verschil tussen de twee? In Goirle zit je midden in de natuur en in Tilburg in de drukte van een levendige stad. Het is maar net wat jij fijn wonen vindt.   

Centraal huren in het centrum van Goirle

Bij winkelcentrum De Hovel gebeurt het in Goirle. Op en rondom dit winkelcentrum kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen, maar ook voor een frisse knipbeurt of een cadeautje voor een jarige. Of ga voor een lekker drankje op het terras bij één van de horecagelegenheden. Maak je hier graag gebruik van, dan is een huurwoning in het centrum van Goirle ideaal.   

Doen wanneer je huurt in Goirle

In Goirle is genoeg vermaak voor in je vrije tijd. Vanaf de wijken Grobbendonck en Abcoven plons je zo in de Oostplas. Perfect voor warme, zomerse dagen. Ben je een fanatieke sporter, dan kun je terecht in de wijk Hoogeind. Een sporthal, voetbalclub en zwembad: voor iedere sportliefhebber is er wat wils in Goirle. Ben je benieuwd naar de omliggende dorpen en steden? Kijk dan ook eens naar Tilburg, Waalwijk en Oisterwijk.  

Bij sommige sociale huurwoningen geldt: hoe langer je ingeschreven staat, hoe meer kans je maakt. Schrijf je dus vooral in en vergroot de kans op een huurwoning in Goirle. Zo werkt het:

  1. Ga naar de website.   
  2. Klik op de knop ‘inschrijven’.   
  3. Vul je gegevens in. Dit kost ongeveer 10 minuten.  
  4. Voltooi je inschrijving via iDeal of een eenmalige machtiging.  

Schrijf je in