Huren in Kaatsheuvel

Vind een sociale huurwoning in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel. Een prachtig dorp dat dankzij de Efteling wereldwijd bekend is, maar eigenlijk zoveel meer te bieden heeft dan dat. In deze plaats in Midden-Brabant is het dan ook heerlijk wonen. Wie een sociale huurwoning in Kaatsheuvel zoekt, start zijn zoektocht bij Woning in Zicht. Dat werkt heel simpel: schrijf je bij ons in en ontdek het aanbod van verschillende woningcorporaties. Reageer vervolgens op woningen waar je interesse in hebt en maak kans.  

Zo werkt Woning in Zicht

Schrijf je direct in

Waarom Kaatsheuvel?

Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch zijn vanuit Kaatsheuvel goed te bereiken. Ideaal wanneer je in één van deze drie grote Brabantse steden werkt, maar na werktijd liever de rust van het dorp opzoekt. En tot rust komen, dat gaat in Kaatsheuvel heel eenvoudig. Het dorp ligt namelijk aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Wandel door de heide, pak de fiets of mountainbike en ervaar de kalmte van de natuur. 

Huurwoning in het centrum van Kaatsheuvel

Hoewel Kaatsheuvel een dorp is, is er in het centrum genoeg te ondernemen. Er zijn voldoende winkels om de dagelijkse boodschappen te doen. Ook zijn er veel verschillende restaurants waar je lekker een hapje kunt eten. Heb je zin in Grieks of toch Aziatisch? De keuze is reuze. Wanneer je huurt in het centrum, zit je op loopafstand van al deze activiteiten.  

Vind jouw nieuwe huurwoning in vier stappen: 

  1. Schrijf je in.
  2. Log in met je inloggegevens.
  3. Bekijk het actuele aanbod van beschikbare woningen. 
  4. Reageer op jouw favoriete woningen. 

Begin jouw zoektocht 

 

Huren in Kaatsheuvel of daarbuiten?

Om jou aan een fijne huurwoning in Kaatsheuvel te helpen, verzamelt Woning in Zicht al het aanbod van de woningcorporatie Cascade. Deze organisatie biedt verschillende type woningen aan, zoals appartementen en rijtjeshuizen. Wil je breder zoeken dan alleen Kaatsheuvel? Ook dat is mogelijk. We tonen ook het aanbod in onder meer Tilburg, Goirle en Waalwijk.  

Vind jouw nieuwe thuis