Huren in Oisterwijk

 Ontdek het aanbod sociale huurwoningen in Oisterwijk

Eén van de mooiste dorpen in Nederland? Dat is volgens de ANWB het prachtige Oisterwijk. Reden genoeg om hier een sociale huurwoning te zoeken. Woning in Zicht verzamelt het woningaanbod in Oisterwijk, om jouw zoektocht naar een leuk appartement of huis een stuk makkelijker te maken. Lees verder om alles te leren over dit prachtige dorp en start jouw avontuur in Oisterwijk.

Ontdek alles over Woning in Zicht 

Huren in het centrum van Oisterwijk

In het centrum van Oisterwijk zijn volop winkels en verschillende restaurants om lekker uit eten te gaan of op het terras te zitten. Als je plaatsneemt op het gezellige Swaenhof, dan valt het je meteen op waarom dit één van de mooiste dorpen van Nederland is. De ANWB prees het dorp vooral om de typisch Brabantse sfeer en de geweldige ligging met al het groen. De sfeer vind je terug op de vele terrassen en een groene strook ontbreekt ook niet in het centrum.   

Vind je een huurwoning in het centrum van Oisterwijk, dan woon je dicht bij het treinstation. Dit is ideaal wanneer je voor werk of een dagje weg in Tilburg of Eindhoven wilt zijn. Als je dan toch in de buurt bent van het station, loop dan gelijk langs de bekende bakkerij Bij Robèrt. De eigenaar ken je misschien wel van programma's als Heel Holland Bakt.   

Uniek huren in Oisterwijk

Een prachtige omgeving maakt een dorp als dit compleet. Oisterwijk staat dan ook bekend om de mooie omgeving. De Oisterwijkse Bossen en Vennen is een natuurgebied dat direct aan het dorp grenst. Meer richting Boxtel ligt het natuurgebied Kampina. Tijdens een wandeling tussen de loofbossen kom je heerlijk tot rust na een lange dag werken. Een fijn extraatje in één van de mooiste dorpen van Nederland.   

Hoe kan ik reageren op een huurwoning in Oisterwijk?
Schrijf je in bij Woning in Zicht als woningzoekende. Geef in je eigen account aan wat je precies zoekt: een studio of gezinswoning? In Oisterwijk of Tilburg? Daarna kan de zoektocht officieel beginnen. Iedere dag plaatsen we nieuwe woningen op onze website die aan jouw wensen voldoen. Reageer op jouw favorieten en maak kans. 

Ik wil meer weten

 

Maak van Oisterwijk jouw thuis