Huren in Waalwijk

Ik wil een woning huren in Waalwijk

Leuk, je bent op zoek naar een huurwoning in Waalwijk. Waar het vroeger een levendige stad was vanwege de schoen- en lederhistorie, vind je hier vandaag vele andere bedrijven. Woning in Zicht helpt jou graag aan een huurwoning in Waalwijk. Neem een kijkje in ons woningaanbod in Waalwijk, of maak eerst kennis met de stad.  

Ik ben benieuwd naar het woningaanbod

Huren in het levendige Waalwijk

 Waalwijk ligt in de zogenoemde Langstraat. Dat is niet letterlijk een straat, maar een streek waar ook andere omliggende dorpen bij horen, zoals Drunen en Kaatsheuvel. Dit gebied was vroeger het middelpunt van de schoen- en lederfabricatie. De oude schoenenfabriek van Van Haren is hier een overblijfsel van.

Werken en winkelen

Wie weet fiets jij straks vanuit je huurwoning naar jouw nieuwe baan bij Bol.com toe: Waalwijk is een van de thuisbasissen van de online winkel. Shop je liever in een winkelcentrum? Bij ‘De Els’ kun je terecht voor je wekelijkse boodschappenrondje. Neem daarna plaats op een van de terrassen op het nabijgelegen Unnaplein. Of ga voor een voorstelling naar het Theater de Leest.

In welke wijken kan ik een woning huren in Waalwijk?

  • Besoijen 
  • Bloemenoord  
  • Zanddonk 
  • Meerdijk 
  • Laageinde  
  • Baardwijk 

Vrije tijd wanneer je huurt in Waalwijk

 In de wijk Zanddonk vind je verschillende woonwinkels. Handig, want zo kun je gelijk jouw nieuwe huurwoning in Waalwijk inrichten. Even bijkomen van je shopsessie? De wijk Meerdijk ligt aan de rand van het Nationale Park de Loonse en Drunense Duinen. Maak een fijne wandeling in deze Brabantse woestijn. Of ga juist naar de Surfvijver bij recreatiepark Lido in de wijk Bloemenoord voor een frisse duik.  

Wat betekenen de gekleurde huisjes?
Je hebt ingeschreven bij Woning in Zicht en gaat naar het aanbod. Hier zie je verschillende kleuren huisjes bij de woningen staan. Wat betekenen deze kleuren?  

Groen: deze woning past bij jouw inkomen en huishoudgrootte en voldoet aan je zoekprofiel.  

Oranje: deze woning past bij jouw inkomen en huishoudgrootte, maar voldoet niet aan je zoekprofiel. 

Rood: deze woningen kom je alleen tegen als je op ‘alle huurwoningen’ zoekt. Deze woningen passen niet bij jouw inkomen en huishoudgrootte.

 

Vind jouw nieuwe thuis in Waalwijk.