Inschrijven

Wil je een woning huren in regio Midden Brabant? Met een inschrijving als woningzoekende, kun je reageren op de vrijkomende huurwoningen in deze regio.

Inschrijven als woningzoekende

Je kunt je hier inschrijven als woningzoekende voor regio Midden Brabant:

  • Als je 18 jaar of ouder bent én
  • Als je in Nederland mag wonen

Een inschrijving kost €8,-.

Na je inschrijving ontvang je via e-mail een inschrijfbewijs. Controleer regelmatig of je gegevens nog kloppen. Zijn je gegevens niet juist, dan kan dat leiden tot het intrekken van een woningaanbieding. Wijzigingen kun je eenvoudig doorvoeren via Mijn WiZ.

Bekijk eerst dit korte filmpje om te zien in welke regio Woning in Zicht actief is en wat wij doen.

Let op! Schrijf je je in als woningzoekende bij Woning in Zicht, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Met je inschrijving bevestig je dat je deze informatie hebt gelezen. Als je niet met de algemene voorwaarden akkoord wenst te gaan, verzoeken wij je niet in te schrijven bij Woning in Zicht.

Let op! Voor een koopwoning, vrije sectorwoning, garages&parkeerplaatsen en bedrijfsruimten hoef je niet ingeschreven te zijn.

Wat heb je nodig?


Ongeveer 10 minuten de tijd
Om je gegevens in te voeren en een zoekprofiel aan te maken.


Gegevens over je verzamelinkomen (let op: alleen nodig als je direct wilt gaan reageren op woningen)
Inkomensgegevens van alle gezinsleden die ouder zijn dan 18 jaar (niet zijnde meeverhuizende kinderen). Het verzamelinkomen vind je op de inkomensverklaring die je opvraagt bij de Belastingdienst (via 0800-0543 of digitaal via www.belastingdienst.nl). Je moet de inkomensverklaring(en) toevoegen aan je inschrijving voordat je kunt reageren op woningen.


Je bankpas
Inschrijven kost €8,-. Elk jaar kun je de inschrijving voor € 8,- verlengen. Je kunt betalen via iDEAL, doorlopende machtiging of een eenmalige machtiging.

 

Start inschrijving >

Nog vragen?