Nieuws

Laatste nieuws

Vanaf 23 mei nieuw op jouw inschrijving: Mijn Documenten

09-05-2022

Vanaf 23 mei zie je als je inlogt op jouw inschrijving een extra grijs 'tegeltje': Mijn Documenten.

Heb je een woning aangeboden gekregen? Dan controleert de corporatie of je aan alle voorwaarden voldoet. De documenten die daarvoor nodig zijn kun je bij Mijn Documenten toevoegen. In de e-mail die jij van de corporatie hebt ontvangen, staat precies vermeld welke documenten nodig zijn. 

Welke documenten voeg je toe bij Mijn Documenten?

  • Verhuurdersverklaring: deze vraag je op bij jouw eigen verhurende corporatie of verhuurder.
  • BRP: dit uittreksel vraag je aan via de website van de gemeente waar jij ingeschreven staat. 
  • Overige documenten (indien van toepassing): soms vraagt de corporatie aanvullende gegevens bij jou op of moet je een motivatiebrief toevoegen. Deze documenten voeg je toe bij dit gedeelte.
  • Stukken bewindvoering (indien van toepassing): sta je onder bewind? Dan voeg je de beschikking daarvan toe in dit gedeelte. 

Let op: deze documenten worden 3 maanden na het uploaden automatisch verwijderd. 

Is Mijn Documenten hetzelfde als Mijn Inkomen?

Nee, dit zijn twee aparte onderdelen van jouw inschrijving. Afhankelijk van jouw situatie voeg je hier wel of geen documenten toe. 

  • Bij Mijn Inkomen voeg jij je inkomensverklaring en andere inkomensformulieren toe zodat je kunt reageren op het woningaanbod. 
  • Bij Mijn Documenten voeg jij je BRP uittreksel, verhuurdersverklaring en indien nodig andere documenten toe als jij een woningaanbieding hebt.    

Heb je vragen over de aanlevering van documenten? Bel of mail dan met de corporatie van wie jij de woningaanbieding hebt. In de aanbiedingse-mail staan de contactgegevens. 

Lukt het je niet om de documenten te uploaden? Lever ze dan aan bij de corporatie. In de aanbiedingse-mail die je hebt gekregen staat uitgelegd waar en wanneer je dat moet doen. 

Laatste nieuws

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties

Volg ons op social media

Volg ons op facebook of via instagram. We delen er wekelijks interessante weetjes en tipberichten over beschikbaar aanbod en woningruilaanbod.