Nieuws

Laatste nieuws

Vanaf 5 juli nieuw op jouw inschrijving: Doorlopende machtiging

04-07-2022

Een lang gekoesterde wens van veel woningzoekenden is in vervulling gegaan: het is vanaf nu mogelijk om je inschrijving automatisch te laten verlengen met een doorlopende machtiging.

Op elk willekeurig moment kun je de doorlopende machtiging activeren (en eventueel weer stopzetten). Een maand voor je verlengdatum sturen we je een bericht waarin we aangeven dat we binnenkort je inschrijving verlengen en dat de verlengingskosten worden afgeschreven.  

* Het is helaas niet mogelijk om zelf een doorlopende machtiging af te geven als je een buitenlandse IBAN hebt. Dan kun je een berichtje sturen naar info@woninginzicht.nl en helpen wij je verder. 

We hebben hieronder de belangrijkste vragen en antwoorden op een rij gezet, zodat jij soepel en eenvoudig zelf een doorlopende machtiging kan instellen. 

Lees hier de veelgestelde vragen & antwoorden

Laatste nieuws

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties

Volg ons op social media

Volg ons op facebook of via instagram. We delen er wekelijks interessante weetjes en tipberichten over beschikbaar aanbod en woningruilaanbod.