Landelijke en particuliere verhuurders

Woning in Zicht is opgericht door de Tilburgse corporaties TBV Wonen, Tiwos en WonenBreburg. Later voegden Leystromen en Casade zich bij ons platform. Maar het kan ook dat je op Woning in Zicht een huis tegenkomt van andere organisaties. We leggen uit hoe dat zit. 

Landelijke woningcorporaties

Een klein deel van het woningaanbod verloopt via landelijke woningcorporaties. Voorbeelden van dergelijke partijen zijn Mooiland of MGVM. Deze landelijke partijen hebben geen eigen platform in Tilburg. Daarom maken ze gebruik van Woning in Zicht. Ook deze huizen kun je dus tegenkomen tijdens je zoektocht op onze website.

Particuliere verhuurders

Particuliere verhuurders kloppen ook soms aan bij Woning in Zicht. Zij hebben een complex met een of enkele sociale huurwoningen. Dit zijn slechts enkele huizen en appartementen per jaar. De prijs van particuliere huurhuizen kunnen prijziger zijn dan van het aanbod van de corporaties. 

We vinden het belangrijk dat woningzoekenden in één oogopslag kunnen zien wie de woning verhuurt. Daarom hebben we een apart logo voor particuliere verhuurders. Zo weet je meteen met welke partij je te maken hebt. 

 
Aanbiedproces is net even anders

Iedere woningcorporatie heeft een eigen aanpak en stappenplan. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent. Dat ligt net even anders bij de landelijke en particuliere woningverhuurders. Het kan zo zijn dat hun procedure anders is dan die van de sociale woningcorporaties. Daarbij is het uitgangspunt vanuit Woning in Zicht dat de advertentie van de woning zo transparant mogelijk is.

De woningcorporaties en hun verhuurplaatsen

  • TBV Wonen: in Tilburg en omliggende dorpen
  • Tiwos: in Tilburg
  • Casade: in Dongen, Loon op Zand en Waalwijk
  • Leystromen: in Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk
  • WonenBreburg: in Tilburg

Ontdek het woningaanbod bij Woning in Zicht