Over Woning in Zicht

Een soort Funda, maar dan voor sociale huurwoningen

Woning in Zicht is het startpunt voor woningzoekenden. Wij bieden een compleet overzicht van het aanbod in sociale huurwoningen in Midden-Brabant. Dit doen wij voor de corporaties Casade, Leystromen, TBV Wonen, Tiwos en WonenBreburg. Reageer op woningen en wie weet bezichtig jij binnenkort jouw toekomstige nieuwe thuis.

Bekijk hoe het werkt

 

Welke woningcorporaties kunnen helpen bij jouw zoektocht?

JIj zoekt een huurhuis en bent benieuwd welke woningcorporaties je kunnen helpen bij jouw zoektocht. Woning in Zicht is jouw place to be. Wij zijn namelijk een verzamelplaats voor alle sociale huurwoningen in Tilburg en omliggende dorpen. Ons platform is opgericht door de woningcorporaties. We vertellen je alles over de vijf verschillende organisaties. Lees hier waar ze woningen verhuren en welke type huizen dat zijn. 

 De woningcorporaties en hun verhuurplaatsen:
  1. Leystromen: in Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk
  2. WonenBreburg: in Tilburg
  3. TBV Wonen: in Tilburg
  4. Casade: in Dongen, Loon op Zand en Waalwijk
  5. Tiwos: in Tilburg
 

Jouw woningtype

Iets waarop je let tijdens de zoektocht: welke huizen verhuurt de corporatie? Veel organisaties hebben een groot aanbod met verschillende types. WonenBreburg heeft bijvoorbeeld met zo'n 27.000 huizen veel keuze in woningtype en prijsklasse. Maar zoek je heel gericht naar een bepaalde eengezinswoning? Dan bestaat er een grote kans dat Tiwos je verder kan helpen. 

Beschikbaarheid meteen duidelijk

In ons woningaanbod zie je welke huurhuizen er op dit moment vrij zijn. Zo kun je ook snel reageren op een woning die je aandacht trekt. Wanneer een huis net is verhuurd, zie je wie de gelukkige nieuwe bewoners zijn. Zo heb je een eerlijk en transparant beeld van het huidige woningaanbod en van de nieuwe huurders.

Fijne bereikbaarheid

De woningcorporaties zijn in verschillende plaatsen gevestigd en hebben een divers aanbod woningen. Ondanks die verschillen, garanderen ze allemaal één ding hetzelfde: de kwaliteit. De organisaties doen er alles aan om het woongenot zo hoog mogelijk te maken. 

Daarvoor hebben de meeste woningcorporaties bijvoorbeeld een onlinedienstverlening waarin huurders reparaties door kunnen geven. Zo komen de vakmensen op een door jou gekozen dag en tijdstip langs. Ook zorgen de meeste corporaties voor een hechte band met de huurder, door zelf in de wijken aanwezig te zijn met vaste aanspreekpunten. 

Inzetten op duurzaamheid

Alle woningcorporaties zijn op hun eigen manier bezig met duurzaamheid. Iedereen biedt bijvoorbeeld zonnepanelen aan en verzekert jou van goed groot onderhoud met nette isolatie en dubbel glas. Sommige corporaties draaien pilots met extra duurzame oplossingen, zodat je nog meer bespaart op je vaste lasten.

Start de zoektocht naar jouw huurwoning.