Ik wil een parkeerplaats

Ik wil een parkeerplaats huren

Je woont in een appartement in het centrum zonder parkeerplaats. Of je hebt één parkeerplaats, maar twee auto’s. Misschien wil jij jouw spullen kwijt in een garagebox. Dan kan het handig zijn om een eigen garagebox of parkeerplaats te huren. Bij Woning in Zicht hebben wij een uitgebreid aanbod. Ontdek hoe je hiervoor in aanmerking komt.

 Wie is Woning in Zicht?

Bij Woning in Zicht start jouw zoektocht naar een huurwoning, parkeerplaats of garagebox in Midden-Brabant. Neem een kijkje tussen het aanbod en bekijk of hetgeen dat je wil huren aan jouw wensen voldoet. Ligt het bijvoorbeeld in de juiste buurt en zijn het genoeg vierkante meters? Als alles naar wens is, kun je reageren. Wij nemen na het sluiten van de advertentie contact met je op als je de ruimte mag bezichtigen. 

Wanneer kan ik een garagebox huren?

Wil je een garagebox huren, dan moet je ouder zijn dan 18 jaar. Verder kijken wij of je de lasten kunt dragen om maandelijks de garagebox of parkeerplaats te huren. Om te reageren op een parkeerplaats of garagebox heb je geen inschrijving nodig. Sta je wel ingeschreven, dan blijf je dat ook. Jouw inschrijftijd gaat dus niet verloren. Een inschrijving is namelijk alleen nodig om te reageren op huurwoningen die aan jouw wensen voldoen.

Schrijf je in

Reageren op een parkeerplaats

Reageer je op een parkeerplaats, dan vragen wij je een aantal gegevens in te vullen. Bijvoorbeeld jouw verzamelinkomen en adresgegevens. Zo zijn wij er zeker van dat jij de parkeerplaats kunt huren en kunnen we je bereiken als je de gelukkige bent. De parkeerplaatsen en garageboxen komen om 19.00 ’s avonds online. Als je een zoekprofiel instelt, krijg je automatisch bericht als de advertentie online staat en kun je reageren op jouw toekomstige parkeerplaats of garagebox. Ben je de gelukkige, dan nemen we contact met je op.

Wij kiezen de gelukkige op basis van wie als eerste reageert. Reageert er een bewoner van het complex waar de parkeerplaats of garagebox ligt, dan krijgt deze soms voorrang.

Huur een parkeerplaats of garagebox.